1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2022 15:12

Αποκαλυπτήρια ΑΟ Λαμίας με πρώτο φιλικό κόντρα στους Μακεδόνες

Αποκαλυπτήρια ενόψει της νέας χρονιάς στη Volley league γυναικών θα κάνει ο ΑΟ Λαμίας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 17/9 (18.00) η ομάδα της Φθιώτιδας που θέλει να παραμείνει για τρίτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία γυναικών, θα δώσει το πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού που αγωνίζονται στην Πρι Λιγκ.

Η διοίκηση του ΑΟΛ εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να πάνε στο γήπεδο για να γνωρίσουν και να στηρίξουν το ανανεωμένο ρόστερ του συλλόγου:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει το 1ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022 -2023.     Καλεί λοιπόν όλους τους φιλάθλους και τους πολίτες της πόλης στο ΔΑΚ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ  το  Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου  στις 6μμ να γνωρίσουν την ανανεωμένη μας ομάδα και ν’ απολαύσουν στιγμές από το αγαπημένο μας άθλημα! Θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας έναν παλιό φίλο και συνεργάτη, τον Κων/νο Αγγουρά με την ομάδα του  ( Μακεδόνες Αξιού).   

   Η υποστήριξη των φιλάθλων είναι πολύτιμη και απαραίτητη!!!    Πάμε δυνατά… για ακόμα πιο ψηλά στη Volleyball League »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ