1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2022 15:49

Αιγάλεω: Ποιότητα και εμπειρία στα άκρα με την Μπερνατέντ Ντεκάνι

Την δεύτερη ξένη στην ιστορία του, την Μπερνατέντ Ντεκάνι, ανακοίνωσε το Αιγάλεω. Πρόκειται για 30 χρονη (1μ87) ακραία Ουγγαρέζα με πλούσια εμπειρία και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, ενώ έχει αγωνιστεί σε πέντε Ιταλικές ομάδες, στη Ρουμανία, στην Ουγγαρία και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Γαλλία με τις Κάννες και την Βενέλς (πέρυσι).

Η ανακοίνωση του «Σίτι» που περιμένει σημαντική ενίσχυση από την Ουγγαρέζα παίκτρια , αναφέρει:

« Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ουγγαρέζα διεθνή αθλήτρια Bernadett Dekany. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής της Bernadett Dekany μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία και πολλές διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο. Έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 2 φορές το πρωτάθλημα και 3 φορές το κύπελλο Ουγγαρίας ενώ έχει κατακτησει ασημένιο μετάλλιο με τη χώρα της στο European Golden League.

Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στη Vasas Obuda (Ουγγαρία) και έπειτα ακολούθησαν Volley Pesaro (Ιταλία), Puntotel Consilina (Ιταλία), Corpora Aversa (Ιταλία), Monza (Ιταλία), CSM Bucuresti (Ρουμανία), Trentino (Ιταλία), RC Cannes (Γαλλία), Venelles (Γαλλία) και Fatum Nyiregyhaza (Ουγγαρία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε: ''Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας του Αιγάλεω ΑΟ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται χρόνο με το χρόνο πιο ανταγωνιστικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και μια πετυχημένη χρόνια.»

Αιγάλεω ρόστερ

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Όλγα Δρέμπελα, Καλλιόπη Ανδρεόλα

Κεντρικές: Ολγα Μελετιάδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριφένια Πατεράκη

Ακραίες: Παναγιώτα Διώτη, Μπερνατέντ Ντεκάνι (Ουγγαρία)

Διαγώνιες: Λήδα Κάστανου

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Γιάνα Μάρκου

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ