1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2022 20:12

Συνεχίζει με Eλόϊζα Περέιρα διαγώνια o A.O. Λαμίας

H Ελοΐζα Λακέρντα Περέιρα θα ενισχύσει τον Α.Ο. Λαμίας και στο νέο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών. H διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη 32χρονη (1μ88) Βραζιλιάνα διαγώνια, η οποία πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

 «Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας μας, για έναν ακόμα χρόνο, με την αγαπημένη αθλήτρια της εξέδρας και «πολυβόλο» στην διαγώνιο, την Βραζιλιάνα Heloiza Lacerda Pereira.

Η "Helo" την περασμένη σεζόν έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την ομάδα μας και βοήθησε πολύ στην επίτευξη των στόχων της.Έχει γεννηθεί στις 2 /11/1990 με ύψος 1,88, εχει πλούσιο παρελθόν γεμάτο εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Βραζιλίας, Γαλλίας και Γερμανίας.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψω στον ΑΟΛ. για μια ακόμη χρονιά συνεχίζοντας την δουλειά μου για να πετύχουμε οτι αρχίσαμε πέρσι. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη που θα ξαναπαίξω στην Ελλάδα σε ένα πρωτάθλημα που για άλλη μια χρονιά αναμένεται να είναι υψηλού επίπεδου και ανταγωνιστικό. Είμαι σίγουρη οτι με περισσότερη δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας, και ακόμη κάτι καλύτερο απο πέρσι και με αυτο σαν κίνητρο μας θα πρέπει να προετοιμαστούμε.»

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λαμιας 2013 καλωσορίζει την "Helo" για 2η χρονιά στην οικογένειά του και της εύχεται υγεία και πολλές και μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα μας.»

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ ρόστερ

Πασαδόροι: Άννα Μέμπους (Ολλανδία)

Κεντρικές: Ρωσιάδου Ίλια

Διαγώνιοι: Περέιρα Ελόιζα (Βραζιλία)

Ακραίες: Γκόλτσιου Γεωργία, Κτιστάκη Κατερίνα

Λίμπερο: Γεωργιάδου Ευδοξία

Προπονητής: Ηλίας Αγγέλης

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ