1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2022 17:24

Ανανέωσε με το Αιγάλεω η Όλγα Δρέμπελα

Την παραμονή της 15χρονης ταλαντούχας πασαδόρου, και εξαιρετικής σέρβερ, Όλγα Δρέμπελα, ανακοίνωσε το Αιγάλεω το οποίο κράτησε την συγκεκριμένη αθλήτρια που προέρχεται από τις ακαδημίες του.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την νεαρή αθλήτρια που πήρε χρόνο συμμετοχής στην περυσινή αγωνιστική περίοδο της ανόδου:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Όλγα Δρέμπελα. Η Όλγα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στο σύλλογο μας. Είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας και αγωνίζεται επίσης στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων ενώ είναι διεθνής με την Εθνική U17. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Η νεαρή Δρέμπελα τόνισε για την παραμονή της: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή και χαρούμενη που στα 15 μου θα συμμετέχω στο γυναικείο πρωτάθλημα της Volley League με την ομάδα από την οποία ξεκίνησα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια γεμάτη συγκινήσεις και επιτυχίες όπως την προηγούμενη και πάνω από όλα μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς.’

 Αιγάλεω

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Όλγα Δρέμπελα

Κεντρικές: Ολγα Μελετιάδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριφένια Πατεράκη

Ακραίες: Παναγιώτα Διώτη

Διαγώνιες:

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Αλεξάνδρα Καραβοκύρη

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ