1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2022 00:25

Με Αγγελική Αντωνιάδη συνεχίζει το Αιγάλεω στη Volley League

Με την Αγγελική Αντωνιάδη θα πορευτεί στη Volley League, το Αιγάλεω. Η έμπειρη κόουτς που συμπλήρωσε 12 χρόνια στον πάγκο του νεοφώτιστου «Σίτι» ανανέωσε την συνεργασία της με την αθηναϊκή ομάδα για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την αρχιτέκτονα της ανόδου, η οποία στην περυσινή σεζόν της καριέρας της είχε το ρεκόρ 20 νίκες σε 25 ματς της Πρι Λιγκ, αναφέρει:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονητρια των επιτυχιών κυρία Αγγελική Αντωνιάδη. Η έμπειρη κόουτς θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της γυναικείας μας ομάδας για ακόμη μία χρονιά. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες

.Στην επίσημη σελίδα της ομάδαςη  Αντωνιάδη δήλωσε : «Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τη διοίκηση της ομάδας, που ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Οι απαιτήσεις της Volley League είναι μεγάλες, μα κι η προσδοκία μας να φανούμε αντάξιοι ως ομάδα, ακόμα μεγαλύτερη. Υπόσχομαι πως θα δώσουμε οτι έχουμε για να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Καλώ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και ήταν ο 7ος παίχτης μας στην ψυχοφθορα διαδικασία των μπαράζ, να είναι κάθε Σάββατο δίπλα μας!»

 Aιγαλεω ρόστερ

 Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Όλγα Δρέμπελα

 Κεντρικές: Ολγα Μελετιάδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριφένια Πατεράκη

 Ακραίες

Διαγώνιες:

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα

Προπονητής: Αγγελική Αντωνιάδη

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ