1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2022 19:18

Ανανέωσε τον βασικό του κορμό το Μαρκόπουλο

Εντυπωσιακή κίνηση ανανέωσης από το Μαρκόπουλο, καθώς η ομάδα της διοίκησης των Μεσογείων ανακοίνωσε την ανανέωση του βασικού της κορμού, ο οποίος συνολικά αποτελείται από 9 παίκτριες. Από το γκρουπ αυτό ξεχωρίζει η επιστροφή της εμβληματικής, αρχηγού Βιργινίας Δικαιούλιας που επανέρχεται από αποκατάσταση χιαστών ενώ για δεύτερη χρονιά συνεχίζει η Αλεξία Καλανταρίδου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Στην ανανέωση του βασικού, ελληνικού και άκρως νεανικού "κορμού" της γυναικείας ομάδας της Volleyleague προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου.Αποτελούμενη από αθλήτριες που προέρχονται σχεδόν στο σύνολό τους από τις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, αλλά και που έχουν χαρίσει στον ΑΟΜ το άπιαστο ρεκόρ των οκτώ συνεχόμενων πρωταθλημάτων Κοριτσιών Κ20 (Νεάνιδες) της ΕΣΠΑΑΑ (2015-2022), η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil διατηρεί τον νεανικό χαρακτήρα της και συνεχίζει να επενδύει σε νέες αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου.Δίπλα στις νεαρές αθλήτριες, ανανέωσαν και η αρχηγός και "σημαία" της ομάδας, Βιργινία Δικαιούλια και η έμπειρη ακραία, Αλεξία Καλανταρίδου, μετά την περσινή πολύ καλή σεζόν.

Οι αθλήτριες που ανανέωσαν εκ νέου την παρουσία τους στην γυναικεία ομάδα, είναι οι Βιργινία Δικαιούλια (27), Αλεξία Καλανταρίδου (27), Κατερίνα Αλλαγιάννη (18), Έρρικα Γράβαρη (16), Αναστασία Δήμου (18), Βάλλια Ευαγγελίου(17), Παναγιώτα Καραγιάννη (17), Νίκη Κωτσαρά (18) και Ιωάννα Σπανάκη (18).»

Δικαιούλια: «Τεράστια ανακούφιση η επιστροφή μου»

Η Βιργινία Δικαιούλια, δήλωσε για την επιστροφή της:«Μετά από την δυσκολότερη στιγμή της καριέρας μου έως τώρα με τον περσινό τραυματισμό μου, είναι τεράστια ανακούφιση να επιστρέφω στα γήπεδα φορώντας τη φανέλα του ΑΟΜ και υπό τη καθοδήγηση του αγαπημένου προπονητή, Pasqualino Giangrossi. Τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρο το προπονητικό staff της ομάδας ήταν δίπλα μου και με στήριζαν ακόμη και από απόσταση καθ' όλη τη διάρκεια του τραυματισμού μου. Λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και η ανυπομονησία μου για τη σεζόν που έρχεται είναι μεγάλη. Εύχομαι υγεία για όλες τις αθλήτριες

Αναφορικά στις ανανεώσεις των νεαρών αθλητριών, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας, είπε:

«Είναι πολύ ευχάριστο και θετικό που ο ΑΟΜ καταφέρνει και κρατά τη βάση της ομάδας ίδια, ιδιαίτερα στα αναπτυξιακά τμήματα, καθώς ανταμείβεται για τις προσπάθειες που κάνει και δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτή η ομάδα (σ.σ.: Νεανίδων) βρίσκεται σε κάθε Final-4 τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία τόσων αθλητριών, προερχόμενων από τα αναπτυξιακά τμήματα, στην γυναικεία ομάδα, δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά προϊόν αυτής της τεράστιας και σημαντικής δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογο.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ