1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2022 22:15

Αμαζόνες: «Οι εμπλεκόμενοι να διαφυλάξουν την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των Play Out»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αμαζόνες με αφορμή την κατάκτηση της 10ης θέσης στη Volley League, μέσα από μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς και κρούσματα covid. H ομάδα της Ερυθραίας ξεκινάει από το επόμενο Σάββατο (2/4), με πλεονέκτημα έδρας την «περιπέτεια» των πλέι άουτ, κόντρα στον Ηλυσιακό, και η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων εύχεται όλοι οι εμπλεκόμενοι να διαφυλάξουν την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Volley League Γυναικών, η ομάδα του συλλόγου μας κατατάχθηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας.Πρόκειται για βαθμολογική θέση η οποία υπολείπεται από τους αρχικά τεθέντες στόχους της Διοίκησης του συλλόγου, καθώς υποχρεώνει την ομάδα να δοκιμαστεί στη ψυχοφθόρα διαδικασία των play out για την παραμονή στην κατηγορία, πλην όμως και υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν καθ’ όλη τη σεζόν, αφήνει αισθήματα αισιοδοξίας.

Γιατί πολύ εύκολα θα μπορούσε η ομάδα να απολέσει από πολύ νωρίς την αγωνιστικότητά της μετά από τις συνεχόμενες ατυχίες τραυματισμών και ασθενειών, που την έπληξαν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αλλά η συνέπεια και οι συνεχείς προσπάθειες του ΔΣ, καθώς και το φιλότιμο των Ελληνίδων και ξένων αθλητριών κράτησαν την ομάδα όρθια, ανταγωνιστική και κοντά στους στόχους της μέχρι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.Το ερχόμενο Σάββατο 2 Απριλίου ξεκινάει η διαδικασία των play out με αντίπαλο την ομάδα του Ηλυσιακού.

Τώρα είναι η ώρα ως σύλλογος να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και με πίστη, αγωνιστικότητα και αφοσίωση να υπερασπιστούμε τη συμμετοχή μας στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών 2022-23.Ευχόμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να διαφυλάξουν την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων των Play Out και να αποτραπούν όποιες παρεκτροπές, που θα θέσουν σε κίνδυνο το κύρος του πρωταθλήματος.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ