1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-12-2021 00:50

Ο Φενόλιο έρχεται Θεσσαλονίκη να αναλάβει τον ΠΑΟΚ

Την έλευση του Μάρκο Φενόλιο στη Θεσσαλονίκη και στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, καθώς έλυσε το συμβόλαιο τους με την εθνική Σλοβακίας, προανήγγειλε με σημερινό του θέμα, το γνωστό σαϊτ βόλεϊ «WorldofVolley».Την εξέλιξη αυτή είχε αποκαλύψει το Volleynews από τις 17/12, ενώ για την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού και την παραίτηση του Τάκη Φλώρου, αναφέρεται:

«Μετά από δύο σεζόν που κοουτσάρισε τον ΠΑΟΚ, ο Τάκης Φλώρος δεν θα έχει πλέον χρέη προπονητή. Ο 64χρονος τεχνικός θα αντικατασταθεί από τον Μαρκο Φενόλιο ο οποίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την Εθνική Γυναικών της Σλοβακίας. Η τελευταία δουλειά του Ιταλού προπονητή ήταν στην πατρίδα του, στο πάγκο της Μπόυστο Αρσίζιο (2020/21). Ο Φενόλιο να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ το 2007 με το Μπέργκαμο.»

Άννα Καλατάντζε: «Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ»

Τον δικό της απολογισμό για την μέχρι πορεία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές, κάνει η κεντρική Άννα Καλαντάτζε, μέσω του acpaok.gr.

Έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας;

«Τελείωσε ο πρώτος γύρος, είχαμε κάποια στραβοπατήματα, αλλά αυτά μας κάνουν ακόμα πιο δυνατές για να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι. Όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολλές εκπλήξεις και ανταγωνιστικές ομάδες»

Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

«Θέλω να πω στον κόσμο, καλά Χριστούγεννα με χαρά και χαμόγελα, αλλά κυρίως με υγεία γιατί είναι το πιο σημαντικό αγαθό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ