1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2021 21:38

Επιτυχημένη επέμβαση στους χιαστούς για την Ειρήνη Τσομπανίδου

Μετά την άτυχη Βιργίνια Δικαιούλια στο Μαρκόπουλο, την πόρτα του χειρουργείου πέρασε και η Ειρήνη Τσομπανίδου του Άρη, η οποία έκανε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστού και χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν της Volley League.

Η 28 χρονη (1μ85) κεντρική των «κιτρίνων» που έχει περάσει από Πανναξιακό, Θήρα και το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε στον Άρη για τρίτη φορά, τραυματίστηκε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο σετ.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης αναφέρει:

«Σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστού υπεβλήθη η Ειρήνη Τσομπανίδου. Η κεντρικός της ομάδας μας, η οποία είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, έκανε το πρώτο βήμα για να επανέλθει, καθώς ο γιατρός της ομάδας μας και καθηγητής ορθοπαιδικής, Ιωάννης Τερζίδης, πραγματοποίησε την επέμβαση.

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών εύχονται ταχεία ανάρρωση στην Ειρήνη. Η ίδια θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον γιατρό Ιωάννη Τερζίδη (φωτό) για την πολύτιμη βοήθειά του.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ