1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2021 14:34

Και επίσημα ο Νίκος Κωστακόπουλος στον πάγκο του Ηλυσιακού

Ο Νίκος Κωστακόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ηλυσιακού. Ο 47 χρονος τεχνικός που εχει εργαστεί σε Πανιώνιος, Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, Αγ. Παρασκευή και Πανναξιακό, τον οποίο οδήγησε στην δεύτερη θέση τη σεζόν 2018-19 ενώ συμμετείχε και στο Final-4 κυπέλλου Γυναικών στις Σέρρες, διαδέχεται στον πάγκο τον παραιτηθέντα Βαγγέλη Περόπουλο, με μεγάλο στόχο την παραμονή του συλλόγου στη Volley League.

H ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το ΔΣ του Ηλυσιακού ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Νίκου Κωστακόπουλου, για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Διαδέχεται τον κύριο Βαγγέλη Περόπουλο σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή για το Σύλλογο. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Ο κ. Κωστακόπουλος ανέλαβε ουσιαστικά τα καθήκοντα του από χθες καθώς κοουτσάρισε τον Ηλυσιακό σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στα Βριλήσσια, ο οποίος νίκησε με 2-1 (25-15, 25-20, 20-25) . Οι δύο ομάδες έπαιξαν μόνο τρία σετ λόγω έλλειψης χρόνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ