1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2021 13:49

Ο Πανναξιακός καλωσόρισε την Εβελίνα Φλιάκου

Την απόκτηση της εξαιρετικά ταλαντούχας πασαδόρου, Εβελίνας Φλιάκου ανακοίνωσε ο Πανναξιακός. Η νεαρή πασερ είναι 21 ετών έχει ύψος 1μ77 και σπουδαία ικανότητα στην οργάνωση του παιχνιδιού. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μίλωνα, Πανιώνιο, Πορφύρα και στην ομάδα της Νάξου θα μοιραστεί την θέση με την Γιούρι Βλάσιτς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΝ για την Φλιάκου αναφέρει:

«Ο Πανναξιακός και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Εβελίνα Φλιάκου για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 18.02.2000, η Εβελίνα Φλιάκου έχει ύψος 177cm αγωνίζεται ως πασαδόρος και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 21χρονη αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ στον Μίλωνα και από το 2012 συνέχισε στον Πανιώνιο ΓΣΣ. Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟΦ Πορφύρας.

Καλωσορίζουμε την Εβελίνα Φλιάκου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Πανναξιακός (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Φλιάκου Εύη, Γιούρι Βλάσιτς

Λίμπερο: Γεωργίνα Αντωνακάκη, Γεωργιάννα Γρυλλάκη

Κεντρικές: Νικολέτα Καραφουλίδου, Γεωργία Μητακίδου

Ακραίες: Έλλη Μανάι, Ασημίνα Νικολογιάννη, Ελένη Βαλληνδρά

Διαγώνιες: Λιάγκη Νάσια, Eμμανουέλα Χαιρετάκη

Προπονητής: Λεωνίδας Γαϊτανάκης 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ