1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2021 20:07

Παραμένει στα «κιτρινόμαυρα» η Μαρία Τσοχατζή

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει και να πασάρει και τη νέα σεζόν η Μαρίνα Τσοχατζή. Η 27 χρονη (1μ76) παίκτρια στην τρίτη επιστροφή της στην Ένωση (2012-13, 2015-16), αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας, στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» να έχουν μια ανταγωνιστική πορεία στο νέο και συναρπαστικό πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει για την ανανέωση με την Τσοχατζή:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαρίνα Τσοχατζή. Η 27χρονη (17/07/1993) πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο παραμένοντας στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Μαρίνα Τσοχατζή φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ για πρώτη φορά τη σεζόν 2012-13 κατακτώντας το Super Cup Ελλάδος, ενώ επέστρεψε στην “Ένωση” τον περασμένο Φεβρουάριο, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2022.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαρίνα Τσοχατζή δήλωσε στο «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα τα δώσω και εγώ όλα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας.

Μαρίνα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν με τα “κιτρινόμαυρα!»

ΑEK (ροστερ 2021-22)  

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Mαρίνα Τσοχατζή

Λίμπερο: Μαριάννα Μπελιά, Eυδοξία Γεωργιάδου

Κεντρικές: Αγγελική Καββαδία, Ιωάννα Γκουντιμένκο, Ιωάννα Πατρινέλη

Ακραίες: Σοφία Κοσμά, Λίντσεϊ Βάντερ Βέϊντε (ΗΠΑ)

Διαγώνιες: Παναγιώτα Διώτη

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ