1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2021 23:28

Στα άκρα του Άρη η Φυλλένια Γαϊτανίδου

Την φανέλα του Άρη θα φοράει για την επόμενη σεζόν η Φυλλένιας Γαϊτανίδου. Η 22 χρονη (1μ80) ακραία αποκτήθηκε με υποσχετική από την Γαία Δράμας ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεχώρισε αρκετά στην ομάδα του Βότση στη Πρι Λιγκ, τη σεζόν 2019-20, ενώ πέρυσι συνέχισε στα Πεύκα αλλα δεν αγωνίστηκε ποτέ, εξαιτίας της ματαίωσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Η Γαϊτανίδου είναι γεννημένη στις 04/05/1999, έχει ύψος 1.80μ. και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.Η Φυλλένια Γαϊτανίδου στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τη συμφωνία της με την ομάδα μας, τόνισε:«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την καινούργια σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΡΗ για την ευκαιρία που μου δίνει και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με επιτυχίες – υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Ο ΑΡΗΣ ευχαριστεί τη διοίκηση της Γαίας Δράμας και ειδικά τον πρόεδρο της ομάδας, Αθανάσιο Κάππα, για την άριστη συνεργασία του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής της αθλήτριας στο σύλλογό μας.»

'Αρης (ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Δρακουλίδου Κωνσταντίνα, Ευαγγελία Τάνη

Λίμπερο: Μυρίδου Μαρία

Κεντρικές: Κουτσιούκη Τάνια, Τσομπανίδου Ειρήνη, Λάππα Αναστασία, Λαμπρινίδου Δέσποινα

Ακραίες: Κέιτ Έβανς (ΗΠΑ), Άννα Μυλωνά, Φυλλένια Γαϊτανίδου

Διαγώνιες: Μερκάδο Έρικα (Εκου

)Προπονητής: Δράμπας Θανάσης

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ