1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2021 19:58

Αμαζόνες: Οι αποχωρήσεις και οι ανανεώσεις της νέας σεζόν

Αρκετά ανανεωμένες αλλα και παράλληλα ενισχυμένες θα παρουσιαστούν οι Αμαζόνες  τη νέα χρονιά στη Volley League. Εκτός από την αλλαγή προπονητή (Γκούντας αντί Ατσιδαύτη), παρελθόν αποτελούν δύο βασικά στελέχη της ομάδας, τα προηγούμενα χρόνια όπως είναι η Δάφνη Βαρουδάκη και η Αθηνά Χρυσομάλλη.

Αρχικά η αρχηγός και ακραία της ομάδας των βορείων προαστίων μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην ομάδα με δύο ανόδους, αποφάσισε να σταματήσει για οικογενειακούς λόγους ενώ η Χρυσομάλλη που ήταν ο «μαέστρος» την τελευταία τριετία και πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους, αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επίσης παρελθόν αποτελούν από την ομάδα, η Ναταλία Κoτσιάκη, η Δέσποινα Σιδεράτου, Άντεια Τσιγαρίδα, κσι η Σλοβάκα Αλεξάντρα Βαϊντοβα που υπέστη ρήξη χιαστών και χειρουργήθηκε

.Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην παραμονή τους για τη νέα χρονιά είναι η ακραία και διαγώνια, Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Σοφία Γκρέκα, οι κεντρικές Κατερίνα Μαστοράκη, και Βάσια Αρβανιτοπούλου, καθως και η λίμπερο Ιφιγενεια Σαμπάτη. Ενω οσον αφορά τις ξένες, διοίκηση και προπονητής εξετάζουν τις περιπτώσεις αθλητριών που τους έχουν προταθεί και αφορούν συγκεκριμένες θέσεις που εχει κενό η ομάδα της Ν. Ερυθραίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ