1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2021 13:20

O Κώστας Γκούντας αναλαμβάνει τις Αμαζόνες

Ο Κώστας Γκούντας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος προπονητής στο πάγκο των Αμαζονων. Ο καινούργιος τεχνικός της ομάδας της Ερυθραίας που είναι και παράλληλα ομοσπονδιακός τεχνικός παγκορασίδων, θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές στις μικρές ηλικίες, έχει αναδείξει πολλά ταλέντα, και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην προετοιμασία τη εθνικής γυναικών στη Λάρισα, η οποία σε λίγες μέρες θα πάρει μέρος στον προκριματικό όμιλο που ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΟΠΕ.

Η πρόσληψη του σημαίνει και την αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα των Αμαζόνων που πλέον πρόκειται να δώσουν βάρος στις υποδομές, και στην ανάδειξη ταλαντούχων αθλητριών που θα στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα.

Το βιογραφικό του

Ο Κώστας Γκούντας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ και καθηγητής Φ.Α στο Πρότυπο λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης με πολύ μεγάλη εκπαιδευτική και προπονητική εμπειρία. Κάτοχος δύο πανελληνίων πρωταθλημάτων και μιας τρίτης πανελλήνιας θέσης και οκτώ ανόδων κατηγοριών σε εθνικά και ενωσιακά πρωταθλήματα. Ως ομοσπονδιακός προπονητής έχει κατακτήσει 8η Πανευρωπαϊκή θέση και χάλκινο βαλκανικό μετάλλιο. Στην προπονητική του πορεία έχει συνεργαστεί με τον Α.Ο Αγ. Σώστη, Έσπερο Καλλιθέας, Πήγασο Ν. Κόσμου, Α.Γ.Σ Δραπετσώνας, Άρη Νίκαιας. Α.Ε Νίκαιας, Φιλία Ηλιούπολης, Α.Ο Παπάγου, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Α.Ο.Φ Πορφύρα, Ηλυσιακό, Ευρυάλη Γλυφάδας. Υπήρξε αποσπασμένος καθηγητής στην Πυροσβεστική Ακαδημία, στην σχολή Υπαστυνόμων και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έχει δε διδάξει σε σεμινάρια εκπαιδευτικών και σε σχολές προπονητών της Γ.Γ.Α.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ