1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2021 20:41

Volley League Γυναικών (7η αγωνιστική): Ξεχωρίζει η μονομαχία του Μαρκόπουλου με τον Άρη

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, με την οποία ολοκληρώνεται και ο πρώτος γύρος της Α' φάσης του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση του Α' ομίλου μεταξύ του Α.Ο. Θήρας και του Ηλυσιακού αναβλήθηκε, λόγω αδυναμία μετακίνησης της ομάδας των Ιλισίων (απαγόρευση απόπλου πλοίων λόγω των καιρικών συνθηκών).
Στον Α' όμιλο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί μετά απο ρεπό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά τις ανεβασμένες Αμαζόνες, με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας να βρίσκεται στην 4η θέση με 9 βαθμούς, 2 περισσότερους από τις «πράσινες».

Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ του Μαρκόπουλου και του Άρη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες στην 2η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στο τάι μπρέικ.

Ο προπονητής του Μαρκόπουλου Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης στη περίοδο της διακοπής πρόσθεσε στο ρόστερ του την Σαβάρ και την Ρόγκα και βελτιώθηκε. Προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση και χάσαμε κάποιες προπονήσεις λόγω της κακοκαιρίας. Περιμένω αντίδραση από την ομάδα μου. Γνωρίζουμε ότι για να περάσουμε στην επόμενη φάση πρέπει να παλέψουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Ο προπονητής του Άρη Θανάσης Δράμπας είπε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της πορείας μας στο πρωτάθλημα και θέλουμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο. Το Μαρκόπουλο είναι σκληρή ομάδα και είμαστε προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς. Έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου πως μετά το ματς με τη Σαντορίνη και τον τρόπο που χάσαμε θα βρουν τον τρόπο να αντιδράσουν».

Για τον Β' όμιλο, ο Π.Α.Ο.Κ. θα αντιμετωπίσει στη Μίκρα τον συμπολίτη Αίαντα Ευόσμου, ενώ και ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» τον συμπολίτη Πορφύρα.

Volley League Γυναικών - Α' όμιλος - 7η αγωνιστική

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Μαρκόπουλου 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου - Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Ονόπας, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Σπίγγου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Κλειστό Αγίου Θωμά 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Παπαχατζής, Παρατηρητής: Ρίγκος, Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Σταυρόπουλος, Γραμματεία: Νυδριώτη.

Α.Ο. Θήρας - Ηλυσιακός Α.Ο. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Ρεπό ο Α.Ο. Λαμίας 2013.

Volley League Γυναικών - Β' όμιλος - 7η αγωνιστική

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Μίκρα 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Γιωγιού Αλκ., Μπέλλος Εμμ., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Καπλάνης, Μπάρδου, Γραμματεία: Χαλκιά.

Μελίνα Μερκούρη 19.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Πρέντζας, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Καραγιαννάκης, Παπαχατζής Ν., Γραμματεία: Νικολάου.

Α.Ε.Κ. - Πανναξιακός Α.Ο.Ν. 3-0 (25-00, 25-00, 25-00)

Ρεπό ο Α.Σ.Π. Θέτις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ