1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2021 15:05

Την Παναγιώτα Διώτη καλωσόρισε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας

Την Παναγιώτα Διώτη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 28 χρονη (1μ86) διεθνής ακραία που ξεκίνησε τη σεζόν στο Λουγκάνο της Ελβετίας, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση της νησιωτικής ομάδας που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Διώτη έχει ύψος 1.86, ξεκίνησε το βόλεϊ στη Λαμία και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Άργος, Ηρακλή Κηφισιάς, Πανναξιακό και Παναθηναϊκό. Εκτός συνόρων έχει φορέσει τη φανέλα της Τρεβίλ (Γαλλία) και της Βάσας, με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ουγγαρία.

Εκτός από τη Διώτη να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια της διακοπής έχουν αποκτηθεί επίσης η κεντρική Ειρήνη Τσομπανίδου και η πασαδόρος Πηνελόπη Παπαστεργίου, οι οποίες αναμένονται και αυτές να δώσουν πολλές λύσεις στην ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου.

Με τις νεοφώτιστες στην Volley league, Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας θα αγωνιστεί το Σάββατο, (19:00), στο ΔΑΠΠΟΣ ο Α.Ο. Θήρας, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και της 5ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας του Α.Ο. Θήρας θα μεταδοθεί με live streaming ( AO ΘΗΡΑΣ TV στο youtube).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ