1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2021 17:04

Χωρίς Αμερικανίδες και Καλανταρίδου θα κάνει επανεκκίνηση ο ΑΟ Λαμίας

Με πολύ μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το ρόστερ που ξεκίνησε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Volleyleague γυναικών, θα αρχίσει προπονήσεις την Τετάρτη στο «Χαλκιοπούλειο» ο ΑΟ Λαμίας.

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη θα υποβληθεί πρώτα σε τεστ ανίχνευσης του COVID-19 στο νοσοκομείο της πόλης και μετά θα πατήσει γήπεδο για το πρώτο ξεμούδιασμα μετά την δίμηνη καραντίνα.

Από το αρχικό ρόστερ , παρελθόν αποτελούν οι δύο Αμερικανίδες οι οποίες είχαν αποκτηθεί με πολύ σοβαρές προοπτικές για διάκριση και αναφερόμαστε στην πασαδόρο Τζεϊμσον Τιέρα Λη, και στην διαγώνια Γκάσκιν Έιντζελ.

Παρελθόν από το σύλλογο της Φθιώτιδας αποτελεί και η διεθνής ακραία Αλεξία Καλανταρίδου, η οποία αποχώρησε για την Φινλανδική Οrpo στην οποία πρώτος προπονητής είναι ο Σωτήρης Γκότσης. Στόχος της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι να η καλυψη των κενών του ρόστερ, με την προώθηση κάποιων ταλαντούχων κοριτσιών από τις νεάνιδες αλλα και τη συμφωνία με κάποιες άλλες έμπειρες αθλήτριες που θα μείνουν ελεύθερες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ