1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2020 22:06

Ξεκινάει πρώτος ο Πορφύρας τις προπονήσεις στη Volley league μαζί με τα απαιτούμενα τεστ covid

Ο Πορφύρας είναι η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε ότι ξεκινάει προπονήσεις στη Volley league γυναικών από την Δευτέρα 4/1 στο «Σαλπέας», ύστερα από την καραντίνα των δύο μηνών. Επίσης η ομάδα του Πειραιά αναφέρει ότι πριν το ξεκίνημα, θα υποβληθούν όλα τα μέλη της ομάδας στα απαραίτητα τεστ covid, τα οποία απαιτούν τα πρωτοκόλλα υγείας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: 

«Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ξεκινούν ξανά μετά από 2 μήνες, οι προπονήσεις της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα ώστε να προετοιμασθεί για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.

Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ, επιτρέπεται ΜΟΝΟ στις ομάδες Α1 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Γυναικών, Χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών, η επιστροφή στο γήπεδο από την 1η Ιανουαρίου.Πριν από την είσοδο στο Σαλπέας, θα γίνουν τεστ κόβιντ σε όλα τα μέλη της ομάδας ((αθλήτριες, τεχνικό τιμ, έφορο ) και αυτά θα επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν άλλον πέραν των 18 ατόμων που θα έχουν δηλωθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας.Ξεκινάμε, αλλά, με προσοχή και υπευθυνότητα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ