1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2020 13:24

Κολακευτικά σχόλια των Ρουμάνων για την Αριάνα Πιρβ

Το εγκώμιο της Αριάνα Πιρβ (ανηψιά της θρυλικής Κριστίνα Πίρβ και πρώην συζύγου του Βραζιλιάνου Ολυμπιονίκη Τζίμπα) για την απόδοση της στην πρεμιέρα της με την ΑΕΚ αλλά και τους 17 πόντους που πέτυχε κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, έπλεξε, η Ρουμανική ιστοσελίδα του βόλεϊ «Doar Volei»

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Η Αριάνα Πίρβ που εντάχθηκε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, έδειξε από τον πρώτο αγώνα γιατί θεωρείται πρωταγωνίστρια της ομάδας. Η Αριάνα ήταν η πολυτιμότερη παίκτρια του γηπέδου στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας με 3-0 στα σετ (25-19, 25-14, 25-19). Η Ρουμάνα κέρδισε 17 πόντους, αποτελώντας την καλύτερη σκόρερ του αγώνα. Ένα τέλειο ξεκίνημα πρωταθλήματος για μια ομάδα που στοχεύει ψηλά.»

Η Πιρβ μίλησε στην σελίδα της aek.gr για την νίκη στον Εύοσμο και την απόδοση της

:«Ήταν μία εξαιρετική νίκη. Επιτέλους παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι, για το οποίο ανυπομονούσαμε, και μπορώ να πω ότι ήταν η τέλεια αρχή για εμάς. Μας δίνει, εκτός των 3 πόντων, αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Δουλεύουμε για να είμαστε ακόμα πιο έτοιμες και δυνατές στα επόμενα παιχνίδια. Το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό και απολαύσαμε κάθε πόντο σαν ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ