1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2020 20:51

Ο Άρης νίκησε σε φιλική αναμέτρηση τους Πρωταθλητές Πεύκων με 3-1 σετ

Στο κλειστό της Μίκρας ο Άρης υποδέχθηκε τους Πρωταθλητές Πεύκων σε φιλική αναμέτρηση η οποία έληξε με 3-1 σετ υπέρ των «κιτρινόμαυρων», ενώ παίχθηκε και 5ο σετ, πάλι με νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα.
Ο Άρης επέστρεψε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας από την Αθήνα, όπου έδωσε δύο φιλικά με Θέτιδα Βούλα και ΑΕΚ και μετά από πέντε ημέρες σκληρών προπονήσεων, οι αθλήτριες του Θανάση Δράμπα είχαν την ευκαιρία να παίξουν ένα δυνατό φιλικό, απέναντι στα Πεύκα, που πέρυσι πήραν το πρωτάθλημα στον Β' όμιλο της Α2 Γυναικών.

Οι Πρωταθλητές Πεύκων του Μανώλη Σκουλικάρη θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα της πρι λιγκ γυναικών.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και πάλι μεταξύ τους την Τετάρτη 30/9, ενώ τα Πεύκα το Σάββατο 3/10 θα ταξιδέψουν στη Δράμα για να παίξουν κόντα στη τοπική Γαία.

Τα σετ: 3-1 (25-13, 27-29, 25-16, 25-17), 5ο σετ: 25-16

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Θανάσης Δράμπας): Δρακουλίδου, Ανθούλη, Κλάιν, Έβανς, Κιουτσιούκη, Τζούριτς / Πετρινόλη (λ), Τερζίου (λ), Μυλωνά, Πήττα, Τάνη, Τζουρανίδη.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ (Μανώλης Σκουλικάρης): Γαβριηλίδου, Καραφουλίδου, Γαϊτανίδου, Κοτέογλου, Τυφλιώρη, Κυριακίδου / Μυρίδου (λ), Παπάζογλου (λ), Πλουμή, Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Νικολαΐδου, Καντούρη, Ιακωβάκη, Μόσιαλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ