1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2020 12:21

Αλλαγή διοίκησης στις Αμαζόνες με νέο πρόεδρο τον Χάρη Ντιγριντάκη

Με πρόεδρο τον Χάρη Ντιγριντάκη συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση των Αμαζόνων, μετά τις αρχαιρεσίες της 28ης Ιουνίου. Ο κ. Ντιγριντάκης που αρχικά «σάρωσε» σε ψήφους κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, έλαβε από προχθές και την ομόφωνη στήριξη των υπόλοιπων μελών του ΔΣ για την κατάληψη του προεδρικού θώκου.

Ο πρώην πρόεδρος και με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο, Δημήτρης Τζανετής, ανέλαβε την θέση του γενικού αρχηγού.Μετά από τις ομόφωνες αποφάσεις, το νέο ΔΣ του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες, συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Χάρης Ντιγριντάκης

Αντιπρόεδρος: Σταμάτης Μερσιάδης

Γενικός Γραμματέας: Ευτυχία Κούτση

Ταμίας: Κωνσταντίνα Καμιτάκη

Γεν. Αρχηγός: Δημήτρης Τζανετής

Ειδικός Γραμματέας: Έλενα Διαμαντοπούλου

Υπεύθυνος Υποδομών: Δημήτρης Δώδος

Μέλη: Γιώργος Αθανασόπουλος

Χρήστος Μεσαρετζίδης

Αναπληρωματικά Μέλη:

Άννα Ίσσαρη

Πέτρος Γεωργόπουλος

Θανάσης Πατρινός

Δημοσθένης Παπαγιαννακόπουλος

Χρήστος Παπάζογλου

Χρήστος Πετρούδης

Ντιγριντάκης: "Νά κανουμε υπερήφανους τους φίλους του συλλόγου"

Αμέσως μετά την εκλογή και τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, ο νέος πρόεδρος του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες κ. Χάρης Ντιγριντάκης, ο οποίος βοήθησε οργανωτικά και οικονομικά την ομάδα της Ν.Ερυθραίας τα τελευταία χρόνια να κερδίσει δυο σενεχείς ανόδους και να φτάσει στη Volleyleague γυναικών τόνισε:

«Μαζί με ένα αρκετά ανανεωμένο ΔΣ, ξεκινάμε με όρεξη και όραμα για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ στο αθλητικό γίγνεσθαι, βασιζόμενοι στα ιδανικά και στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και του υγιούς αθλητισμού, αλλά και με φιλοδοξίες για διακρίσεις που θα κάνουν υπερήφανους τους φίλους του συλλόγου και την πόλη μας. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και ευελπιστούμε στη συνεχή και αδιάλειπτη αρωγή τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ