1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2013 09:38

«Ερυθρόλευκη» η Κατερίνα Γιώτα

Παίκτρια του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται η Κατερίνα Γιώτα. Η διεθνής κεντρικός συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και από τη νέα σεζόν θα είναι η παρτενέρ της αρχηγού Δήμητρας Γιακουμή στο μπλοκ του Ολυμπιακού.
Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση της από τον Ολυμπιακό ο οποίος τα βρήκε σε όλα και με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η Γιώτα (1990, 1.84) από τη σεζόν 2009-10 αγωνίζονταν στον Ηρακλή Κηφισιάς και νωρίτερα ήταν στον Άρη και αρχικά στα Γρεβενά.

113 σχόλια

  • Comment Link dimitris7 Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 16:06 posted by dimitris7

    mike7 χαχα τον έπιασε τον γσ ο πόνος για την κοσμά ενώ οι δικές του είναι απλήρωτες για την μιση σεζόν. Η Κοσμά αν θέλετε να ξέρετε είχε συμφωνήσει με την διοίκηση να πάρει την τελευταία δώσει τέλη καλοκαιριού αρά τώρα τα αλλάζει.

  • Comment Link mike7 Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 08:53 posted by mike7

    ας μας πει ο φίλος ο Γ.Σ. -ο οποίος προφανώς είναι υπόδειγμα ηθικής και δεν ανέχεται να υπάρχουν αθλήτριες οι οποίες δεν πληρώνονται στην ώρα τους- ποιά ομάδα υποστηρίζει. να δούμε βρε αδερφέ αν είναι όντως ο υπερασπιστής των αναξιοπαθούντων και αδικημένων βολλευμπολίστριων ή απλά προκατειλημμένος με τον ολυμπιακό. κάτι μου λέει πάντως ότι ισχύει μάλλον το 2ο!

  • Comment Link ola kokkina Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 00:43 posted by ola kokkina

    Ο γσ σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω .... οι εξελίξεις άλλωστε τον δικαιώνουν.H Γκίμπσον εγώ ξέρω πως περίμενε τα 10.000 πριν δυο χρόνια τώρα δεν γνωρίζω.Αλλά για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις.Είτε της τα έχουν δώσει είτε θα της τα δώσουν είτε δεν θα της τα δώσουν ποτέ εσύ δεν θα το μάθεις.Αλλά εσύ είσαι φαινόμενο μέχρι και από την Γιώτα περισσότερες πληροφορίες έχεις για το τι γίνεται στον Ολυμπιακό.Κρίμα που δεν ζήτησε την πολύτιμη γνώμη σου.

  • Comment Link koskar Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 18:42 posted by koskar

    Γ.Σ. είσαι σοβαρός τώρα.Από που ξέρεις ότι της χρωστάμε ακόμα.Επειδή το διάβασες κάπου παλιά.Και ποιος σου είπε ότι δεν της τα έδωσε ο Ολυμαπικός;Ξέρεις πράγματα που εμείς δεν γνωρίζουμε και για αυτό ρωτάω αν είναι φίλη σου αλλιώς δεν δικαιολογείται.Αλλά τόσο σου κόβει τόσα λες.

  • Comment Link giati Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 18:31 posted by giati

    gg.nn. Τι λες άνθρωπε μου; Ποια Ravva; To ελληνικό πρωτάθλημα θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός περίμενε εσύ να πάρει και την Γκάμοβα...και από πασαδόρους η ομάδα είναι πλήρης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ