1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2020 19:43

Καρμέλο Πιτέρα: «Παρακολουθώ το ελληνικό βόλεϊ, οργανωμένο σωματείο το Μαρκόπουλο»

Παρουσία του θρύλου του ιταλικού και παγκοσμίου βόλεϊ Καρμέλο Πιτέρα διεξήχθη η αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με τον Άρη στο κλειστό των Μεσογείων.
Ο Πιτέρα επισκέπτεται αρκετά συχνά την Ελλάδα, ενώ έχει αγοράσει και κατοικία στα νότια προάστια. Ο Ιταλός προπονητής με αφορμή και την παρουσία του συμπατριώτη του Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο στον πάγκο του Α.Ο.Μ. βρέθηκε στα Μεσόγεια και παρακολούθησε το παιχνίδι απέναντι στον Άρη για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

«Είναι τουλάχιστον 40 χρόνια που επισκέπτομαι την Ελλάδα και παρακολουθώ το ελληνικό βόλεϊ. Χάρηκα που παρακολούθησα το παιχνίδι το παιχνίδι του Μαρκόπουλου και από την εικόνα που είχα, βλέπω μία πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει ο κόουτς Τζιανγκρόσι. Ο σύλλογος έχει ένα πρόεδρο γεμάτο ενέργεια, είναι οργανωμένο και αυτά είναι από τα συστατικά που χρειάζεται μία ομάδα για να πετύχει τους στόχους της» είπε ο Καρμέλο Πιτέρα στις δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Από την πλευρά του Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο είπε: «Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά που μας επισκέφθηκε ένας από τους σημαντικότερους προπονητές στην Ιταλία. Είναι ένας θρύλος του αθλήματος και "πατέρας" όλων μας στην Ιταλία».

Σ.Ε.Π.ΠΕ. και Πιτέρα ενώνουν τις δυνάμεις τους

Τις προηγούμενες ημέρες ο Κάρλος Πιτέρα είχε βρεθεί και στη κοπή της πίτας του Γ.Σ. Κερατέας, ενώ συναντήθηκε και με στελέχη του συνδέσμου προπονητών πετοσφαίρισης. Συγκεκριμένα ο Πιτέρα βρέθηκε με τον γενικό γραμματέα του Σ.Ε.Π.ΠΕ. Γιώργο Σαμαρά και συμφωνήθηκε να διεξαχθεί από κοινού πενθήμερο προπονητικό σεμινάριο τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ