1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2019 16:08

Τέλος οι Τσβίγιοβιτς και Κνέζεβιτς από το Μαρκόπουλο, Ιταλίδα και Αμερικάνα προ των πυλών

Χωρίς τις δύο του ξένες Έλενα Τσβίγιοβιτς και Μίλιτσα Κνέζεβιτς παρατάχθηκε το Μαρκόπουλο στο παιχνίδι με τον Αίαντα στον Εύοσμο για την 11η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών και όπως έγινε γνωστό μετά την αναμέτρηση, οι δύο αθλήτριες έλυσαν κοινή συναινέση τα συμβόλαιά τος με την ομάδα των Μεσογείων.

Παρά τις δύο απουσίες η ομάδα των Μεσογείων πάλεψε τον αγώνα ως το τέλος και επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη με έναν βαθμό.

Η διοίκηση του ΑΟΜ σε συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι την περίοδο των γιορτών θα ψάξουν να βρουν την αντικατάστασή τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με Ιταλίδα πασαδόρο και Αμερικάνα ακραία.

Η Τσβίγιοβιτς έχει ήδη βρει τη νέα της ομάδα και θα μετακομίσει στην Τουρκία, ενώ η Κνέζεβιτς έχει ορισμένες προτάσεις στα χέρια της και ζυγίζει τις επιλογές της πριν πάρει την τελική της απόφαση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ