1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2019 15:23

Γιορτή του βόλεϊ η πρεμιέρα των Ακαδημιών στο Μαρκόπουλο

Σε γιορτή του βόλεϊ μετατράπηκε το κλειστό του Μαρκόπουλου, καθώς πριν λίγες μέρες στην πρεμιέρα των Ακαδημιών, συγκεντρώθηκαν 200 μικρές αθλήτριες από Ραφήνα, Μαρκόπουλο και τα Σπάτα, και έπαιξαν 3on3. Μάλιστα το παρών έδωσε αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας του ΑΟΜ, μαζί με τον Ιταλό τεχνικό Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει:

«Σε μία πραγματική γιορτή του βόλεϊ μετατράπηκε η πρεμιέρα των τουρνουά των Ακαδημιών για τη φετινή σεζόν που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου με διοργανωτή τον ΑΟ Μαρκοπούλου!

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 παιδιών, ομάδες μικρών αθλητριών από το Μαρκόπουλο, τη Ραφήνα και τα Σπάτα συγκεντρώθηκαν και έπαιξαν 3on3 βόλεϊ, ενώ μετά το τέλος των αγώνων κάθε παιδί παρέλαβε από ένα γλύκισμα, κέρασμα του χορηγού του ΑΟ Μαρκοπούλου, των καταστημάτων Κωσταρέλου.

Ευχάριστη έκπληξη της ημέρας, η παρουσία του προπονητή, Giangrossi Pasqualino (Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο) και αθλητριών της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil!Η αρχηγός της ιστορικότερης ομάδας στη Volleyleague, Βιργινία Δικαιούλια, η Ασημίνα Νικολογιάννη, η Milica Knezevic (Mιλιτσα Κνέζεβιτς), η Yelena Cvijovic (Ελένα Τσβιγιοβιτς) και η Δέσποινα Ρόκκου συμμετείχαν, έπαιξαν βόλεϊ και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά χαρίζοντας στην ημέρα μία διαφορετική νότα!

Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες από την Γαία Σπατών κι ΔΑΣ Αραφήν και για τη συμμετοχή τους και στήριξη στο τουρνουά των Ακαδημιών του ΑΟ Μαρκοπούλου.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ