1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2019 15:24

To Μαρκόπουλο βραβεύει τον κορυφαίο μαστολόγο Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη

Μία σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η διοίκηση του Α.Ο. Μαρκοπούλου πριν από τον αποψινό αγώνα με τον Γ.Σ.Ηλιούπολης. Πριν το εναρκτήριο σερβίς θα τιμηθεί για την προσφορά του στην ιατρική και στην ελληνική κοινωνία τον Δρ.Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη.
 

Στις 25 Οκτωβρίου τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ο Α.Ο.Μαρκοπούλου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία. Ίαση. Στήριξη), προωθώντας το δικό του μήνυμα στην εκστρατεία ενημέρωσης των γυναικών για ένα τόσο σημαντικό θέμα υγείας τους!

Ο Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρός της επιστημονικής εταιρείας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και κορυφαίος στην αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης δήλωσε:

«Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη στήριξή της στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού που είναι ανασφάλιστες και με σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Δημιουργήθηκε για να στηρίζει νέους επιστήμονες στην εκπαίδευσή τους και στο γνωστικό αντικείμενο του καρκίνου του μαστού, καλύπτοντας τα έξοδα συμμετοχής τους σε επιστημονικά δρώμενα. Δημιουργήθηκε για να ενημερώνει και να αφυπνίζει τις γυναίκες της περιφέρειας με τις εξορμήσεις ελέγχου που πραγματοποιεί εντελώς δωρεάν σε όλη την επικράτεια».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΟΜ, Πάρις Ευαγγελίου, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίδεται η ευκαιρία να συμβάλουμε σε έναν τόσο ιερό σκοπό, σαν αυτόν της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. του φίλου και διακεκριμένου επιστήμονα, Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη. Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου είναι δίπλα και στηρίζει πάντοτε καίρια κοινωνικά θέματα και δη θέματα υγείας γυναικών, όπως τον καρκίνο του μαστού. Θα προσπαθήσουμε από πλευράς μας να συμβάλουμε όσο πιο ουσιαστικά γίνεται, στο τόσο σημαντικό έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.».

Η Διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου, για τη σεζόν 2019-20 θα προβάλει στη φανέλα της γυναικείας ομάδας στην κορυφαία κατηγορία Volleyleague το λογότυπο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., ενώ θα υπάρξουν σειρά εκδηλώσεων και παρουσιών των αθλητριών μας, για τον σκοπό της επιστημονικής εταιρείας.

Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil θα τιμήσει τον πρόεδρο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη, για την πολύτιμη προσφορά του!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ