1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2019 20:30

Μπράνκο Γκάιτς: «Κάναμε το πρώτο βήμα, πάμε για Θέτιδα»

Ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο. Θήρας Μπράνκο Γκάιτς είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος μετά τη νίκη της ομάδας του στο Μαρκόπουλο και όπως είπε το μυαλό του πλέον είναι στο ντέρμπι με τη Θέτιδα Βούλας: 

«Κάναμε καλό πρώτο βήμα με την εμφάνισή μας. Παίξαμε σε καλό επίπεδο, αλλά τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το ματς και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο με τη Θέτιδα. Παίζουμε στην έδρα μας, αλλά η Θέτιδα είναι έμπειρη ομάδα και θέλει προσοχή».

«Διαφορετικοί στόχοι»

Ο Ιταλός τεχνικός του Α.Ο.Μαρκοπούλου Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο είπε: «Ο ΑΟ Θήρας είναι δυνατή ομάδα και στοχεύει στα πλέι οφ. Γνωρίζω την ποιότητά της γιατί έχει αθλήτριες με εμπειρίες από το ιταλικό πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε νέα ομάδα και υπάρχει έλλειψη εμπειρίας. Δεν ρισκάραμε τόσο εκεί που έπρεπε για να κυνηγήσουμε περισσότερα. Παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους ειδικά στην αρχή θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία και πρέπει μέρα με την μέρα να μεγαλώσουμε ως ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ