1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2019 19:44

Αγιασμός στο Μαρκόπουλο με υπόσχεση για κλιματισμό στο γυμναστήριο

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο καθιερωμένος Αγιασμός του A.O.Mαρκοπούλου για τη νέα αθλητική χρονιά, με παρουσία εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, γονέων και εκλεκτών φίλων!


Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου, Πάρις Ευαγγελίου, αφού ευχαρίστησε όσους στηρίζουν την μεγάλη οικογένεια του ΑΟΜ, αναφέρθηκε στην έναρξη του νέου τμήματος Γυμναστικής του Συλλόγου, ενώ «δεσμεύτηκε» για την συνέχιση των επιτυχιών στα αναπτυξιακά τμήματα του βόλεϊ, που πέρυσι έφτασαν σε κάθε πανελλήνιο Final-Four (Νεάνιδες-Κορασίδες-Παγκορασίδες).

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ aom agiasmos3

Το «παρών» έδωσε ο νέος Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, πλαισιωμένος από την Αντιδήμαρχο Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, Μένη Βαμποράκη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος-Καθαριότητας, Γιάννη Αϊδινιώτη, και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (ΚΔΕΜ), Χρήστο Μπισιώτη. Ιδιαίτερα θερμός και εγκάρδιος ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, δήλωσε την στήριξή του στον Σύλλογο του ΑΟΜ τονίζοντας την αναγκαιότητα ενίσχυσης από πλευράς Δημοτικής Αρχής ενός ιστορικού Συλλόγου, με παρουσία στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ αλλά και με μεθοδική και υπεύθυνη δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα και τις Ακαδημίες.

Με έντονα χειροκροτήματα και αίσθημα ικανοποίησης δέχθηκαν άπαντες παρευρισκόμενοι την δέσμευση του νέου Δήμαρχου, Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, για τοποθέτηση Συστήματος Κλιματισμού στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο!

paris allagiannis diarkeias2019

Μετά το τέλος των ομιλιών, ο πρόεδρος του ΑΟΜ, παρέδωσε στον Δήμαρχο Μαρκοπούλου το 1ο εισιτήριο Διαρκείας του Συλλόγου για τη σεζόν 2019-2020 (φωτο).

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ»

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον πρόεδρο του ΔΣ του ΑΟΜ, Πάρη Ευαγγελίου, προς τους χορηγούς του Συλλόγου. Την εταιρεία REVOIL που τα τελευταία 22 χρόνια είναι συνεχώς κοντά μας, την εταιρεία ΑDMIRAL που μας παρέχει τον ιματισμό, τις εταιρείες DE LONGI- KENWOOD, LUX, ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΤΙΔΗΣ, NASCO, BINIS,LDΚ, τους φυσιοθεραπευτές μας PHYSIOMEDICA και ιδιαίτερα τον Dr Σωκράτη ηλιάδη, τον ορθοπαιδικό μας Dr Δημήτρη Ηλιάδη καθώς και την Ελληνική Επενδυτική Τράπεζα και την εταιρεία οπτικών HOYA.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου και μας τίμησαν με την παρουσία τους, για να ξεκινήσει δυναμικά και η νέα χρονιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ