1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2019 10:32

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής στο πλευρό του Πανναξιακού

Συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής ανακοίνωσε η διοίκηση της Πανναξιακού, ο οποίος θα είναι ο επίσημος υποστηρικτής υγείας της ομάδας των Κυκλάδων.
Η ανακοίνωση:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, ως Επίσημο Χορηγό και Ιατρικό Υποστηρικτή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα διαθέτοντας την Ευρωκλινική Αθηνών, μία άρτια και πλήρως εξοπλισμένη κλινική, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και άριστα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, θα είναι ο κος Γεώργιος Κελάλης, Διευθυντής Ορθοπεδικός, Ευρωκλινική Αθηνών, ο οποίος θα παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλη την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Ευρωκλινικής για την υποστήριξή του στην ομάδα μας και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για μία παραγωγική και επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ