1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2019 13:37

Στον ΑΟ Θήρας και επίσημα η Μαίρη Μπούκουρα

Tην ακραία Μαίρη Μπούκουρα ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας, μετακίνηση που είχε προαναγγείλει το Volleynews.gr απο τις 24/6.

Η 24 χρονη ακραία έχει ύψος 1,74 μ. και τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε στον Γ. Σ Άργους (2008-2013), την Άρτεμις Κορυδαλλού (2013-14), τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό (2014-15) τον ΑΣΠ Κορίνθου (2015-18) και πέρυσι στην Πρι Λιγκ με την φανέλα του ΑΟ Λαμίας ενώ ο πατέρας της Γιωργος Μπούκουρας ήταν προπονητής για δύο χρόνια στην ομάδα της Κορίνθου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας αναφέρει για την Μπούκουρα:

«Το Δ.Σ του Α.Ο. ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια ΜΑΙΡΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια να έχει πάνω από όλα μια υγιή χρονιά και κάθε επιτυχία στην επίτευξη τόσο των προσωπικών της στόχων όσο και της ομάδος μας.»

Σχετικά άρθρα

  • Αποδυτήρια σε στυλ ΝΒΑ στον ΑΟ Θήρας (video)
    Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες του ΑΟ Θήρας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, όταν κατά την είσοδο τους στα αποδυτήρια διαπίστωσαν ότι στις θέσεις τους υπήρχε από μία όμορφη φωτογραφία με το όνομα της καθεμίας από αυτές.
  • Στον ΑΟ Θήρας η Μαίρη Μπούκουρα
    Στον ΑΟ Θήρας θα συνεχίσει σύμφωνα με πληροφορίες του Volleynews.gr, την καριέρα της η Μαίρη Μπούκουρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ