1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2019 16:13

Γενέθλια με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό η Κακουράτου

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ξένιας Κακουράτου επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του volleynews.gr

Η 26χρονη διεθνής λίμπερο που την Κυριακή 16 Ιουνίου συμπληρώνει τα 26 της χρόνια πραγματοποίησε ίσως την κορυφαία της σεζόν με την φανέλα του Πανναξιακού και οι εμφανίσεις της δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολυμπιακό, ο οποίος της έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ξένια Κακουράτου. H Eλληνίδα αθλήτρια πετοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 16/6/1993) αγωνίζεται ως λίμπερο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Ξένια Κακουράτου ανέφερε τα εξής: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας! Νιώθω ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Επίσης εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ