1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2019 16:32

Μαρία Λαμπρινίδου: «Αφιερωμένη η άνοδος στην ομάδα και στον Ανδρέα» (vid)

Η Μαρία Λαμπρινίδου ήταν η ηγετική παρουσία στην ομάδα γυναικών του Παναθηναϊκού σκεπάζοντας το μπλοκ του τριφυλλιού. Η έμπειρη κεντρικός μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr, για τις σκέψεις της να σταματήσει και αφιέρωσε στον αγαπημένο της Ανδρέα Φράγκο που μόλις τελείωσε ο αγώνας έτρεξε να την συγχαρεί με ένα ζεστό φιλί.

 

Η Μαρία Λαμπρινίδου είπε αρχικά: «Η σεζόν ήταν πολύ σκληρή γιατί θα έπρεπε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που ήταν δύο πολύ καλές ομάδες. Εμείς κυνηγούσαμε την πρώτη θέση και ήμασταν τόσο πολύ κοντά να τα καταφέρουμε. Είχαμε ισοβαθμία μέχρι το τέλος αλλά όλα κρίθηκαν στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε πολύ χαρούμενες που ο Παναθηναϊκός, επέστρεψε εκεί που του αξίζει».

Για το μέλλον της στον Παναθηναϊκό και στα γήπεδα του βόλεϊ: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, πιστεύω ότι θα έχει μια πολύ καλή πορεία και του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα παίξω και του χρόνου. Είμαι σε μια φάση που θα πρέπει να το ξανασκεφτώ. Η επιστροφή του Παναθηναϊκού και η άνοδος του ΠΑΟΚ θα κάνει πιο δυνατό το πρωτάθλημα της Α1 του χρόνου, είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη».

Για το που αφιερώνει την επιτυχία της: «Την άνοδο την αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους. Εργάζομαι παράλληλα εφέτος και προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορω αυτή την ομάδα. Αφιερώνω στον Ανδρέα που είναι πάντα εκεί...».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ