1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2019 00:43

«Εις το επανιδείν» από την Σέλεϊ Άντερσον: «Ο Πορφύρας θα είναι πάντα το σπίτι μου»

Ο Πορφύρας τη φετινή σεζόν έγραψε ιστορία με την κατάκτηση της 6ης θέσης στο πρωτάθλημα της Volleyleague και ένα μέρος της επιτυχίας αυτής ανήκει και στην Αμερικανίδα πασαδόρο Σέλεϊ Άντερσον.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε και η 24χρονη αθλήτρια αποχαιρέτησε την Ελλάδα και μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αμερική. Η Σέλεϊ Άντερσον με μήνυμά της αποχαιρέτησε το δεύτερο σπίτι της, τον Πορφύρα και ευχαρίστησε όλους όσοι την βοήθησαν και την στήριξαν στην πρώτη της επαγγελματική σεζόν.

Από τον άνθρωπο που την υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον Αύγουστο του 2018 και την αποχαιρέτησε στο ίδιο μέρος 8 μήνες αργότερα, Νίκο Δελαγραμμάτικα (την ανακάλυψε ενώ είχε να παίξει βόλεϊ έναν χρόνο), μέχρι και τους χορηγούς (γονείς) που την βοήθησαν στη προσαρμογή της στη χώρα μας.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Νίκου Δελαγραμμάτικα και η δήλωση της Σέλεϊ Άντερσον:

«Ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής της Αμερικανίδας πασαδόρου του Πορφύρα Σέλει Ράε Αντερσον.

Ο ίδιος που την υποδέχθηκε, την συνόδευσε και την αποχαιρέτησε.

Στον Πορφύρα, άλλωστε, δεν έχουμε....προεδριλίκια και...μεγαλεία.

Γονείς είμαστε και προσφέρουμε στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ μας.

Ευχαριστούμε τους 5 γονείς αθλητριών μας που συνέβαλαν στα έξοδα για την Σέλει, όπως και το ψητοπωλείο " Γιωργάκης " στο Χατζηκυριάκειο που διευκόλυνε τα μέγιστα στην καθημερινή σίτιση της.

Η Σελ θέλησε να δημοσιοποιήσουμε την παρακάτω γραπτή δήλωση της, την οποία μεταφέρουμε αυτούσια, όπως την συνέταξε, στα αγγλικά.

Την ευχαριστούμε για το ήθος και την προσφορά της και την περιμένουμε πίσω.

Η δήλωση της Σέλει Άντερσον:

Ευχαριστώ τον Πορφύρα που μου επέτρεψε να συνεχίσω την καριέρα μου στο βόλεϊ και με βοήθησε να έχω επιτυχία τόσο ως επαγγελματίας όσο και στην πρώτη σεζόν μου μακριά από το σπίτι μου.

Αισθάνομαι ευγνώμων για το γεγονός ότι είχα την δυνατότητα να συναντήσω τόσους θαυμάσιους ανθρώπους μέσα και έξω από το γήπεδο, στο διάστημα που ήμουν στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ τον κ.Νίκο και την οικογένεια του, για την υποστήριξη που μου πρόσφερε και γιατί με βοήθησε να βρεθώ εδώ.

Ευχαριστώ τους προπονητές και τις συναθλήτριες μου γιατί δημιούργησαν ένα ενθουσιώδες και ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου έπαιξα το άθλημα που αγαπώ.

Ευχαριστώ την ομάδα μου στην Ακαδημία, για την βοήθεια τους ώστε να μάθω την γλώσσα και για την αγάπη και την χαρά που μου πρόσφεραν καθημερινά.

Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές/φιλάθλους που βοήθησαν την ομάδα και έρχονταν στα παιχνίδια, γιατί δεν παίζουμε μόνο για εμάς αλλά και για εσάς. Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν ως σπόνσορες και βοήθησαν την μετάβαση μου σε ένα νέο μέρος.

Δεν ήταν πάντα εύκολα, αλλά, πάντα είχα την υποστήριξη της ομάδας μου και της οικογένειας του Πορφύρα που ήταν πίσω μου.

Ηταν μια εκπληκτική εμπειρία η αγωνιστική δράση σε μία τόσο παθιασμένη χώρα και ο Πορφύρας θα είναι πάντα το σπίτι μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ