1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2019 16:42

Μόνικα Πότοκαρ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ελλάδα, ελπίζω να ξαναπαίξω εδώ»

Λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το νέο σταθμό της καριέρας της στη σάλα, η Μόνικα Πότοκαρ βρέθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. για να παραλάβει το βραβείο της MVP που κατέκτησε με τη φανέλα της Ηλιούπολης την 7η αγωνιστική της Volleyleague.

Η Σλοβένα ακραία που πλέον έχει αποχωρήσει από τον ΓΣΗ, στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 34 πόντους, τους περισσότερους που έχει πετύχει μέχρι στιγμή στη καριέρα της. «Θα θυμάμαι για πάντα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη φορά που πέτυχα τόσους πόντους» σχολίασε αρχικά στη κάμερα του volleyball.gr η Μόνικα Πότοκαρ, αφού παρέλαβε το βραβείο της MVP από τον διευθυντή της Ομοσπονδίας Περικλή Μπακοδήμο. Αναλυτικά η συνέντευξή της...

«Είμαι τρία χρόνια στην Ελλάδα και αυτό είναι το πρώτο βραβείο MVP που κατακτώ. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και είναι μία όμορφη ανάμνηση από την παρουσία μου εδώ. Είναι λίγο περίεργο που κατέκτησα το βραβείο με την Ηλιούπολη και πλέον δεν είμαι στην ομάδα. Δεν πειράζει όμως που φεύγω τώρα από την Ελλάδα, θα θυμάμαι για πάντα τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς αντιμετώπισα τον πρώην προπονητή μου στη Σαντορίνη, Γιώργο Ρούση και έκανα ίσως το καλύτερό παιχνίδι στη καριέρα μου. Δεν θυμάμαι να έχω πετύχει ξανά 34 πόντους και σίγουρα θα είναι μία ευχάριστη ανάμνηση».

Για το μέλλον της: «Προς το παρόν είμαι ελεύθερη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό, γιατί από τότε που αποχώρησα από την Ηλιούπολη προπονούμαι καθημερινά με την ομάδα του. Κάνω πολύ καλές προπονήσεις και μένω σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με μία ομάδα του εξωτερικού, δεν θα αποκαλύψω ποια για να μην το γρουσουζέψω. Σύντομα θα έχω βρει ομάδα και δεν ξέρεις, ίσως του χρόνου να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Το βραβείο αυτό είναι για μένα και για όλη την σκληρή δουλειά που έχω κάνει αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μία ευχάριστη ανάμνηση που θα έχω στον τοίχο του σπιτιού μου».

Πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα: «Αν όλα πάνε καλά και συμφωνήσω με την ομάδα που βρίσκομαι σε συζητήσεις στο εξωτερικό, τότε θα επιστρέψω τέλη Απρίλη. Θα πάω λίγο και στο σπίτι μου στη Σλοβενία και το καλοκαίρι θα γυρίσω και θα πάω στη Νάξο. Είναι το αγαπημένο μου νησί».

Για τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας: «Ελπίζω να με δείτε στο μέλλον ξανά να παίζω εδώ. Έχω καλές αναμνήσεις αυτά τα τρία χρόνια, όμορφους αγώνες και ποτέ δεν θα σας ξεχάσω. Φιλάκια πολλά».

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ