1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2018 19:11

Με Γιέλιτς οι Μακεδόνες, δεύτερο παιχνίδι χωρίς τον «Ζωλό» ο Αίας

Στην έδρα των Μακεδόνων δοκιμάζεται για την 8η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο Αίας Ευόσμου, στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (8/12, 19.00).

Η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική με τον Άρη, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «κιτρινόμαυρων» και είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της. Στο μεταξύ, επέστρεψε και από την Σερβία η Μαρία Γιέλιτς, η οποία διευθέτησε το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την visa της και είναι πλέον ετοιμοπόλεμη για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης που επιστρέφει άλλη μία φορά στην έδρα των Μακεδόνων (βρισκόταν στα Κύμινα για 5,5 χρόνια), είναι τιμωρημένος από την αθλητική δικαστή και τη θέση του στον πάγκο του Αίαντα θα πάρει ο βοηθός του, Σάκης Τολούδης. Ο «Ζωλό» που έχει ποινή αποκλεισμού για 20 μέρες, έχασε το παιχνίδι με την Κόρινθο και μετά τους Μακεδόνες δεν θα κάτσει επίσης στον πάγκο στις αναμετρήσεις με Πανναξιακό (εντός) και Ηλυσιακό (εκτός).

Οι φιλοξενούμενες, με όπλο την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, Μαρτίνα Γκουίτζι, στοχεύουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και 4η στο πρωτάθλημα.

Γιώργος Καραβιδόπουλος (ΑΣ Μακεδόνες): «Είναι ένα παιχνίδι που θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αποδώσουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε. Είμαστε σε καλύτερη φάση αυτή την περίοδο, προετοιμαστήκαμε καλά δύο εβδομάδες και θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Κάθε φορά που παίζω με τους Μακεδόνες είναι μία ιδιαίτερη αναμέτρηση και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Αυτή την στιγμή όμως το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα να πάρει καθαρή νίκη για να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Περάσαμε μία διαβολοβδομάδα που κανείς δεν θα ήθελε να έχει και κλείνει με τον χειρότερο τρόπο, όμως έχουμε μάθει να τα αντιμετωπίζουμε όλα».

Volleyleague Γυναικών - 8η αγωνιστική

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μεταξά, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Τσιούλα, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Βαρατάσης, Σταυράτη, Γραμματεία: Μπίτσικα.

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Καρακούλια.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητέρς: Πετούσης, Μπακλέσης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Σπίνας, Κούγιας, Γραμματεία: Λιόντου.

Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Βελώνης, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μενεσλής, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσούλης Εμμ., Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ