1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2018 15:53

Η ΕΡΤ αδικεί την Volley League γυναικών

Από τις καραμπόλες πολλών πρωταθλημάτων σε διάφορα σπορ που ψάχνουν τηλεοτπική στέγη την πλήρωσε το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών. Ισως οι περισσότεροι να εκτίμησαν πως ο Ολυμπιακός θα κάνει και εφέτος περίπατο και να υποβάθμισαν τις υπόλοιπες ομάδες.

Μπορεί στο τέλος να δικαιωθούν αλλά η πρώτη αγωνιστική κάθε άλλο παρά δικαιώνει αυτή την εκτίμηση. Τρία ματς στο τάι μπρέικ και τον Άρη να κερδίζει στην έδρα του τον τρεμπλούχο Ολυμπιακό.

Ειναι κρίμα που δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση σε αυτό το ματς αλλά ποτέ δεν είναι αργά για μία επανεκτίμηση των δεδομένων. Τα ντέρμπι της Volley League γυναικών μαζί με τα ντέρμπι των τριών μεγάλων φαβορί στην Pre League βγάζουν πολύ καλό θέαμα και θα μπορούσαν να μεταδοθούν έστω και εκτός Σαββάτου όπου υπάρχει κορεσμός, έλλειψη συχνοτήτων και παραγωγών. Επίσης η ΕΟΠΕ θα πρέπει να προβληματιστεί.

Δε γίνεται να προγραμματίζονται όλοι οι αγώνες την ίδια ώρα το Σάββατο αφού ακόμα και οι φίλοι του βόλεϊ δεν προλαβαίνουν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες. Μάλιστα γίνονται και ποιες πρωτοβουλίες για live streaming αλλά πέφτουν στο κενό όταν όλα τα ματς είναι την ίδια ώρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ