1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2018 15:15

Μπράβο στην Αντερσον του Πορφύρα: Εθελοντικά θα διδάξει βόλεϊ στις παγκορασίδες

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην αμερικανίδα πασαδόρο Σέλεϊ Ράε Αντερσον που αγωνίζεται στον Α.Ο.Φ.Πορφύρα.

Προσφέρθηκε εθελοντικά να συμβάλλει στην αθλητική εκπαίδευση της ακαδημίας του συλλόγου του Πειραιά με πρώτη προπόνηση την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Σε πρώτη φάση θα αναλάβει τις προπονήσεις της ομάδας Παγκορασίδες Ε, με παιδιά γεννημένα τα έτη 2006-2007-2008.

Στις Η.Π.Α. είχε, αντίστοιχη, απόλυτα πετυχημένη παρουσία, με συνεργασία μάλιστα και με την Εθνική ομάδα Κ-14 της πατρίδας της.

Σε ανακοίνωση του ο Πορφύρας αναφέρει: «Ο Πορφύρας, έστω και αν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στο φυτώριο του, καθώς, αυτό του εξασφαλίζει την διαχρονικότητα και την σταθερότητα που παρουσιάζει. Η βιτρίνα της Α1 μας προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα δουλειάς στις υποδομές μας, με έμφαση όχι στο αποτέλεσμα, αλλά, στην τεχνική.
Σε ένα αρχικό μεταβατικό στάδιο, η Σέλεϊ θα έχει κοντά της μέλος του τμήματος μας ως συνεργάτιδα που θα παρέχει την απαραίτητη βοήθεια, σε λειτουργικά ζητήματα».

Πάντως, εάν όλες οι ξένες και οι ξένοι που φέρνουν οι ελληνικές ομάδες στην Ελλάδα τους αξιοποιούσαν κατάλληλα για την επικοινωνία και την προβολή τους θα είχαν κερδίσει πολλά και οι σύλλογοι και το άθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ