1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2018 15:45

Τα πρώτα φιλικά του Πανναξιακού στην Αθήνα

Ηλιούπολη και Μαρκόπουλο θα είναι οι πρώτοι αντίπαλοι του Πανναξιακού στην Αθήνα στον κύκλο των φιλικών αναμετρήσεων που θα ανοίξει η ομάδα του Κωστακόπουλου στις 21 και 22 του μήνα.

Όσον αφορά την προετοιμασία με γεμάτο το «οπλοστάσιό» του, πλην των ξένων που αναμένονται σήμερα και την Τετάρτη στη Νάξο (Η Franciele Stedile βρίσκεται ηδη στην Αθήνα), συνεχίζει τις προπονήσεις η νησιωτική ομάδα.

Μάλιστα η άφιξη των διεθνών Βεργίδου-Χατζηευστρατιάδου από το μεσημέρι της Κυριακής στο νησί της Αριάδνης, σήμανε αυτόματα την έναρξης του βασικού μέρους των προπονήσεων, όπου πλέον θα λάβουν μέρος πλέον, όλες οι αθλήτριες της ομάδας.

Επίσης στην Νάξο βρίσκεται και η  κεντρική Ειρήνη Τσομπανίδου, η οποία αν και ήταν στην Θεσσαλονίκη, ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που της είχε παραθέσει ο κ. Κωστακόπουλος.

Ταυτόχρονα ενσωματώθηκαν και οι «μικρές» της ομάδας Βίλμα Αναγνώστου και Παναγιώτα Βόμβα.Από εκεί και πέρα, απο την άλλη εβδομάδα ο Νίκος Κωστακόπουλοε, θα δώσει βάρος στις ασκήσεις τακτικής, ενώ στις 21 και 22 του μηνός, θα διεξαχθούν και οι πρώτες φιλικές αναμετρήσεις του Πανναξιακού στην Αθήνα, με Ηλιούπολη και Μαρκόπουλο αντίστοιχα.

Πηγή: Arthografos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ