1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2018 13:30

«Οικογενειακό» τραπέζι στον ΑΟ Θήρας

Με θέα το ηφαίστειο, ο ΑΟ Θήρας οργάνωσε σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, δείπνο γνωριμίας μεταξύ της διοίκησης , των αθλητριών και του νέου προπονητικού τιμ.
Μέσα σε χαλαρό κλίμα και σ’ ένα τραπέζι από γεύσεις και μυρωδιές της Σαντορινιάς κουζίνας, όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά και να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς,

Αρκετά διαφοροποιημένο θα είναι και φέτος το ρόστερ της νησιωτικής ομάδας αφού στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο Σέρβος Μπράνκο Γκάιτς, αντί του Γιώργου Ρούση, αποκτήθηκαν ταλαντούχες διεθνείς ελληνίδες αθλήτριες όπως η σπουδαία σκορερ Λίτσα Μερτέκη, Καλατάντζε, Καραφουλίδου, ενώ άλλαξαν και οι τρεις ξένες αφου από φέτος θα αγωνίζονται οι Καναδέζες Κιρ, Φιλντ (γνωστή από το πέρασμα της στον ΠΑΟ) και η ακραία Σέρβα Πίλεπιτς. Επίσης παρέμειναν από πέρυσι η Εμμανουηλίδου, Αρτακιανού, Καλανταρίδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ