1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2018 19:02

Γιορντάνοφ: «Αφιερωμένο στην γιαγιά και τον παπππού που με μεγάλωσαν»

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ πληροφορήθηκε την ανάδειξη του ως MVP της 19ης αγωνιστικής μετά το τέλος του αγώνα μπαράζ του Φοίνικα με τον Ηρακλή Χαλκίδας για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και αφιέρωσε την διάκριση στην ομάδα της Σύρου, στους συμπαίκτες του και στον προπονητή του Όσκαρ Κάσμαρτσικ αλλά και στη μνήμη του παππού και της γιαγιάς του που έχασα πρόσφατα:

«Πριν λίγες μέρες έχασα την αγαπημένη μου γιαγιά Ιβάνκα. Επεσε και χτύπησε και δεν επανήλθε. Δε μπορούσε να ξεπεράσει το χαμό του παππού μου το καλοκαίρι. Ηταν αυτοί που με μεγάλωσαν και μου δίδαξαν τις αξίες της ζωής. Τους ευχαριστώ, θα τους τιμώ για πάντα και θα τους θυμάμαι. Αφιερώνω στη μνήμη τους αυτό το έπαθλο. Το αφιερώνω επίσης στους συμπαίκτες μου και στον εξαιρετικό προπονητή μου. Ο Κάσμαρτσικ είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου. Εχω πάρει πολλές διακρίσεις MVP αλλά αυτή η διάκριση είναι ξεχωριστή επειδή αφορά στον Φοίνικα Σύρου, μία ξεχωριστή ομάδα που με δύσκολες συνθήκες μετακινήσεων και συντήρησης επιβιώνει, πρωταγωνιστεί και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Κάθε διάκριση είναι σημαντική για αυτές τις ομάδες γιατί κάνει περήφανους τους παράγοντες και τον κόσμο. Με εξαίρεση το κύπελλο είμαστε μέσα στους στόχους μας σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ και θα προσπαθήσουμε την μεγάλη υπέρβαση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ