1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2018 17:27

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στη Νάξο

 Δέκα μέρες μετά την αναμέτρησή τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, Πανναξιακός και Μακεδόνες μονομαχούν και πάλι, αυτή την φορά για την 18η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming από την σελίδα του Πανναξιακού στο youtube (24/2, 18.00).
 

Για τους «8» του Κυπέλλου, ο Πανναξιακός νίκησε με 3-2 σετ και προκρίθηκε στο final-4 με τις δυο ομάδες να ανοίγουν «μέτωπο» με «χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων»

Κύριο θέμα της διαμάχης των δύο σωματείων όπως υποστήριξε η διοίκηση των Μακεδόνων, ήταν η άρνηση του ΠΑΟΝ να παραχωρήσει ώρα προπόνησης στο ΔΑΚ Νάξου στην ομάδα των Κυμίνων,παραμονή του αγώνα κυπέλλου αλλά και η συμπεριφορά των φίλων του νησιωτικού συλλόγου προς τις αθλήτριες και τον προπονητή του Θεσσαλονικιώτικου σωματείου.

 Τα παράπονα των Μακεδόνων, οπως ήταν φυσικό η διοίκηση του Πανναξιακού τα απέρριψε  και έδωσε  απαντήσεις της μέσω των δικών της ανακοινώσεων.


 Αγωνιστικά οι Μακεδόνες με 35 βαθμούς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλουν την άτυπη ρεβάνς, για τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του final-4 και προέρχονται επίσης από ρεπό αφού ήταν η σειρά τους να αγωνιστούν με τον Ηρακλή Κηφισιάς που αποσύρθηκε.Η ομάδα της Νάξου, προέρχεται από ρεπό και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της τετράδας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Κύμινα, οι Μακεδόνες επικράτησαν με 3-0 σετ.


ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός - Μακεδόνες Αξιού

Διαιτητές: Καπάνταης-Σταρίδας. Παρατηρητής: Τριανταφύλλου. Επόπτες: Μουστάκη-Κατσούλης Εμμ. Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ