1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2018 19:17

Σκληρή μονομαχία στον Εύοσμο

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Ευόσμου, μεταξύ του Αίαντα και των Μακεδόνων για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη θέλει να πάρει άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο κλειστό των Κυμίνων με 3-2 σετ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Μάγκι Σπικς, η οποία υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τις «ερυθρόλευκες» αλλα η Αμερικανίδα θα ειναι στον πάγκο.

Ο Αίας, που προέρχεται από ρεπό, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας. Ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης δεν υπολογίζει στην Μαρία Κλέπκου, με την νεαρή ακραία να μένει εκτός για να ξεκουραστεί.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα όπως και όλες οι ομάδες και προσπαθούμε να τα λύσουμε. Είναι ένας αγώνας που αν νικήσουμε αλλάζει πάλι τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα και θα βάλουμε πάλι άλλους στόχους».

Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες): «Ο Αίας είναι δεμένη και καλή ομάδα, Εφόσον πάμε καλά σε υποδοχή και σερβίς θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτελέσμα και να κρατηθούμε στη δεύτερη θέση».

 Στατιστικα

Από 14 χαμένα σέρβις είχαν Πανναξιακός και Μακεδόνες στα παιχνίδια τους, τα περισσότερα για την 15η αγωνιστική. Η ομάδα από την Θεσσαλονική είχε 8 στο 2ο σετ.Πέμπτο σερί ματς που η Χολστ των Μακεδόνων παίρνει πάνω από 20 πόντους σε αγώνα. Την 15η αγωνιστική και παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό είχε 21 πόντους με 16/36 44,4% επιθέσεις, 4 άσσους και 1 μπλοκ.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: Αίας Ευόσμου - Μακεδόνες Αξιού Διαιτητές: Σταυριανίδης-Δημητρίου. Παρατηρητής: Βανδώρος.

Επόπτες: Κακάτσιου-Κεχαγιά Γραμματεά: Παπαδοπούλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ