1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2013 11:12

«Κάποια στιγμή για όλα έρχεται το τέλος»

Με δηλώσεις του στο ΑΕΚ 365 ο Κώστας Παπαδημητρίου επιμένει στην παραίτηση του και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παρατηθεί από πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ζητάει «συγγνώμη» από τον κόσμο για την απώλεια του τίτλου αφού όπως είπε δεν έκανε κανείς άλλος...

«Κάποια στιγμή για όλα έρχεται το τέλος. Έτσι πήρα την απόφαση, μετά την χθεσινή απώλεια του τίτλου να αποχωρήσω γιατί δεν μπορούσα να το δεχτώ. Παρά τις δυσκολίες και τα άγχη του να είσαι πρόεδρος στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ακόμα κι αν αποχωρούσα από την προεδρία, θα παρέμενα στην εφορία του γυναικείου τμήματος, μόνο αν κατακτούσαμε το Πρωτάθλημα. Από την στιγμή που ανέλαβα το τμήμα είχα πει πως στόχος μου είναι να προσφέρω τίτλους στην ΑΕΚ, όταν βλέπω έναν τέτοιον να χάνεται μέσα από τα χέρια μας, δεν μπορώ να συνεχίσω. Το χθεσινό θα το σκέφτομαι για πολύ καιρό, δεν ξεχνιέται εύκολα. Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο, κάτι το οποίο δεν έκανε κανείς από χθες».

Πηγή: ΑΕΚ 365

3 σχόλια

  • Comment Link Τen 13 Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 08:50 posted by Τen 13

    τυχαιος , οπως το 95% των παραγοντων.... τι να περιμενεις..
    δυστυχως ολοι ΙΔΙΟΙ , αν δεν δουν το αποτελεσμα την κανουν , τουλαχιστον ας πληρωσει πρωτα..
    Κριμα στα κοριτσια που ασχολουνται με το αθλημα , κριμα , που τους πουλανε ονειρο και υποσχεσεις ...το αθλημα εχει απαξιωθει πληρως.

  • Comment Link captain Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 07:48 posted by captain

    Ακόμα κι ένας αθλητής στην εφηβεία, πριν ολοκληρωθεί σαν προσωπικότητα, γνωρίζει περισσότερα από ψυχολογία και χειρισμό στόχων από ότι ένας ακόμα "πρόεδρος" που κατσικώθηκε σε αυτό το τόσο όμορφο και απαιτητικό άθλημα. Οι τίτλοι λοιπόν πηγαίνουν στους εγωκεντρικούς τυχαίους μόνο μια φορά. Είναι βέβαιο ότι την ομάδα αυτή την τέλειωσε ψυχολογικά η προεδράρα πριν χάσει τον τίτλο. Αλλά τι περιμένουμε στην Ελλαδίτσα; Σε όλα τα τιμόνια άσχετοι κάθονται..

  • Comment Link A.F Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 10:38 posted by A.F

    Τό είχα πει στην αρχη του περσινου πρωταθληματος και επαληθευτηκα 2 χρονια μετα. Ειναι κριμα αυτη η ομαδα με τον καταπληκτικο κοσμο και την εξαιρετικη διοικηση να πληρωνει ΜΙΑ ( 1 ) λαθος επιλογη........ Ελπιζω για το καλο της ΑΕΚ και του αθληματος ο κυριος Παπαδημητριου να παραμεινει στην διοικηση .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ