1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2017 18:15

Με υπηρεσιακό προπονητή o Ηρακλής Κηφισιάς στο ντέρμπι παραμονής με τον Πορφύρα

Με την αναμέτρηση του Πορφύρα με τον Ηρακλή Κηφισιάς στο «Παναγιώτης Σαλπέας» κλείνει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.
Η ομάδα της Κηφισιάς θα πάει στον Πειραιά με υπηρεσιακό προπονητή τον Παύλο Τζίμα, μετά την αποχώρηση του Σπύρου Χουντουμάδη από την τεχνική ηγεσία. Οι δύο ομάδες αναζητούν τη νίκη για να μπορέσουν να ανασάνουν βαθμολογικά.

Ο Πορφύρας θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Αίαντα στη Θεσσαλονίκη και να ανέβει η ψυχολογία του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς, θα προσπαθήσει την Δευτέρα 11/12 να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Όπως φαίνεται και από την βαθμολογία, είναι ένα ντέρμπι παραμονής. Πρέπει να νικήσουμε για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και να αποκτήσουμε μαξιλαράκι ασφαλείας».

Π. Σαλπέας, 18.00 ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς
Διαιτητές: Μουλά Ειρ.-Βλάχος. Παρατηρητή: Μαυρικίδης. Επόπτες: Κατσιάρας-Γεωργιάδης Στ. Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ