1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2017 16:44

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη η Κόρινθος, με φόρα ο Πανναξιακός

Με την αναμέτρηση της Κορίνθου με τον Πανναξιακό στη Πελοπόννησο συνεχίζεται την Κυριακή 10/12 η 9η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.



Η ομάδα του Γιώργου Μπούκουρα θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά φέτος μπροστά στον κόσμο της και θα κυνηγήσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Η Κόρινθος μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 2 νίκες - 5 ήττες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο Πανναξιακός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Ηλιούπολη την 8η αγωνιστική μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα και στοχεύει στην 5η νίκη του στο πρωτάθλημα και 2η μακριά από τη Νάξο. Με χαρά βλέπει ο Κώστας Παπαδόπουλος όλες τις αθλήτριες διαθέσιμες για την κυριακάτικη αναμέτρηση.


Γιώργος Μπούκουρας (ΑΣΠ Κόρινθος): «Είμαστε ψυχολογικά καλύτερα από κάθε άλλη φορά.  θα κυνηγήσουμε το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Νάξος είναι πολύ δύσκολη ομάδα αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να πάρουμε τη πρώτη νίκη στην έδρα μας».

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση. Ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Επιστρέψαμε με την Ηλιούπολη στα θετικά αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα».

Στατιστικά

Η Κόρινθος είχε 9 μπλοκ κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς που ήταν τα περισσότερα για την 8η αγωνιστική.

Η Κέιτ Γέιζελ της Κορίνθου είχε στη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς το καλύτερό της ποσοστό στην επίθεση στο πρωτάθλημα με 14/21, 66,7%.

Οι 21 πόντοι που είχε η Διώτη του Πανναξιακού στο ματς με την Ηλιούπολη είναι η 2η καλύτερη επίδοση μετά τους 22 της 2ης αγωνιστικής. Σε εκείνο το παιχνίδι κόντρα στο Μαρκόπουλο είχε 19/39 48,7%  επιθέσεις, ενώ τώρα 17/27 62,9 % που είναι το καλύτερο της ποσοστό για φέτος.


Κορίνθου 17.00 ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟΝ Πανναξιακός 

Διαιτητές: Γεράνιος-Κτενάς. Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

Επόπτες: Σπίνας-Παπακυριακοπούλου. Γραμματεία: Λιόντου



Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ