1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2017 21:57

Δεύτερη νίκη του Πανναξιακού επί της Κορίνθου

Τη δεύτερη του νίκη επί της Κορίνθου πέτυχε σήμερα το μεσημέρι ο Πανναξιακός στη Νάξο.
Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου επικράτησε με 3-0, ενώ παίχτηκε και τέταρτο σετ, όπου κατέληξε και αυτό στις γηπεδούχες.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και στις «μικρές» της Νάξου που ανταποκρίθηκαν ευχάριστα με τον κόσμο στις εξέδρες να τις χειροκροτεί σε κάθε τους προσπάθεια.

Ο προπονητής του Πανναξιακού δήλωσε στο naxospress: «Η εικόνα μας καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Αλλά κινούμαστε με βάση το πρόγραμμα που έχουμε θέσει από την αρχή της προετοιμασίας. Κάθε παιχνίδι θα είμαστε και καλύτεροι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βλέπουμε σε καταστάσεις αγώνα αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Θα πρέπει να βρούμε και τον ιδανικό ρόλο για τα κορίτσια από τη Νάξο. Προσπαθούν, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, είμαστε ευχαριστημένοι απλά είναι η στιγμή που θα ενταχθούν στο σύνολο με συγκεκριμένο ρόλο και όχι απλά για να είναι στη δωδεκάδα…»

Τα σετ: 25-12, 25-21, 25-16 (4ο σετ: 25-15)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κ. Παπαδόπουλος): Διώτη, Νούσια, Σεφεριάδου, Καλαντάντζε, Μπολέτου, Μπράουν, Ιακωβίδου (λ), Ντάλτον, Σφυρή, Κατερίνη, Αναγνώστου και Κατσάνη
ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γ. Μπούκουρας): Παναγοπούλου, Μπούκουρα Μ., Μπάτατς, Γέιζελ, Τομαρά, Χατζησοφρωνίου, Αλατζάκη (λ), Καραβούλη, Βακάλογλου, Μπούκουρα Θ. (λ), Βατουσιάδη, Ελευθερίου, Μαργαρίτη (λ) Δημητροπούλου, Κατσαρού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ