1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2013 16:39

«H Ομοσπονδία θα είναι αρωγός στην προσπάθεια των ομάδων που επενδύουν» (φωτο -video)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/2012-13/s.t.telikoy folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/2012-13/s.t.telikoy/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιάννης Στουραΐτης, προλογίζοντας την συνέντευξη Τύπου των τελικών της Α1 γυναικών τόνισε ότι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν επενδύσει και δικαίως βρίσκονται στον τελικό.

«Καλωσορίζω τις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αυτή την περίοδο. Θα διεκδικήσουν από αύριο τον τίτλο του πρωταθλήματος και εμείς έχουμε διάθεση να δώσουμε έμφαση στο γεγονός, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή, όπου οι ομάδες, η ομοσπονδία και ο καθένας ατομικά, δοκιμαζόμαστε από την κρίση. Οι ομάδες επενδύουν και οι δύο καλύτερες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία θα είναι αρωγός στην προσπάθεια, παρότι δεν έχει δυνατότητες μεγάλες σε οικονομικό επίπεδο».

Media

2 σχόλια

  • Comment Link Κανενας Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 12:39 posted by Κανενας

    Πολύ θα ηθελα να ακουσω απο τον κο Αντιπροεδρο τον ορισμο του ""ΕΠΕΝΔΥΩ" ωστε να ξερουν και τα σωματεια τι πρεπει να κανουν για να εχουν την "ΑΡΩΓΗ' της ομοσπονδιας!! Επενδυω σημαινει , στο μυαλό των υγειως σκεπτομενων, δουλευω στις υποδομές και βγαζω παικτες, που στελεχωνουν τις μεγαλυτερες ομαδες του σωματειου, και αυτοι που συνεχιζουν -ξεχωριζουν προωθούνται ψηλοτερα στο ανδρικο ή γυναικειο κλπκλπ. Εκτός αν σαν επενδυση εννοειται να φερουμε μεταγραη καμμια καραβιά ξενους και ξενες ετοιμους παικτες/τριες, να τους χρωσταμε και της Μιχαλούς ! από αυτα που υποσχεθηκαμε και ποτε δεν δωσαμε!!! . Για τοποθετηθείτε να καταλαβουμε τι γινεται!!

  • Comment Link judge Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 13:58 posted by judge

    Καλά κρασιά κυρ-Αντιπρόεδρε. Επένδυση θεωρείτε εκεί στην ΕΟΠΕ τις μεταγραφές; Γι' αυτό έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε. Δεν σας τα είπαν καλά. Επένδυση είναι η ανάπτυξη και να βγάζεις παίκτες/τριες από τις ακαδημίες σου στις πρώτες ομάδες.

    Του χρόνου που θα τελειώσουν και τα λιγοστά χρηματάκια να δούμε ποιες ομάδες θα παίζουν ακόμα βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ