1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2017 17:01

Η Μπλάμη στον πάγκο της Ηλιούπολης

Τη... σκυτάλη στον πάγκο της Ηλιούπολης μετά τις αλλαγές προπονητών, παίρνει η Πηνελόπη Μπλάμη. Αρχικά ήταν ο Δημήτρης Καραγιάννης ο εκλεκτός της διοίκησης να αντικαταστήσει τη Δήμητρα Λυκογιάννη στην πρώτη ομάδα του ΓΣΗ, ωστόσο μετά από μερικές ημέρες λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Πλέον η Μπλάμη καλείται να οδηγήσει την ομάδα σε μια καλή πορεία στην Α1 γυναικών.
Η ανακοίνωση της Ηλιούπολης αναφέρει: Αλλαγή σκηνικού στην ομάδα με τον Δημήτρη Καραγιάννη να αποχωρεί και να λύνεται από κοινού η 3ετη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Την σκυτάλη και το τιμόνι της ομάδας στην Α1 αναλαμβάνει η Πηνελόπη Μπλάμη έχοντας υπό την προπονητική της καθοδήγησε την ομάδα των κορασίδων και νεανίδων. Η Μπλάμη έχει υπάρξει μία μεγάλη αθλήτρια για την ιστορία του ελληνικού βόλεϊ ως κεντρικός με 170 συμμετοχές στην εθνική ομάδα και έχοντας αγωνιστεί στην Νίκη Βόλου, Γρεβενά, Φιλαθλητικό Θεσσαλονίκης, Ιωνικό Ν.Φ, Ηρακλή Κηφισιάς, ΖΑΟΝ και ΑΕΚ. Ως προπονήτρια ήταν επί σειρά ετών στην ανάπτυξη του ΖΑΟΝ και στην γυναικεία ομάδα στην Α2 που την τελευταία σεζόν οδήγησε την ομάδα του ΖΑΟΝ στην pre league. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον κύριο Καραγιάννη και ότι καλύτερο στην κυρία Μπλάμη στο νέο της έργο.

1 σχόλιο

  • Comment Link Usef pros Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 15:58 posted by Usef pros

    Περιμενουμε με αγωνια τις μεταγραφικες κινησεις.οπως επισης και τα οικονομικα μεγεθη των μεταγραφων .για αποτελέσματα δεν.....!πολλες αλλαγες πολλες σε κατασταση οικονομικου σοκ η Ηλιουπολη.
    Βοηθο θα εχει ; μανατζερ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ