1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2017 11:47

Ο Καραγιάννης στον πάγκο της Ηλιούπολης

Εκ των έσω ήρθε η λύση της Ηλιούπολης μετά την αποχώρηση της Δήμητρας Λυκογιάννη από τον πάγκο της ομάδας.  Διάδοχος ορίστηκε ο συνεργάτης της Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος θα αναλάβει την προσπάθεια δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας με στόχο την εύκολη παραμονή.
Η ανακοίνωση:

Ο Δημήτρης Καραγιάννης θα είναι ο διάδοχος προπονητής της Λυκογιάννη Δήμητρας η οποία από την νέα σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην γυναικεία ομάδα της Θέτιδας Βούλας.

Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης υπήρξε βοηθός της  κας Λυκογιάννη στην Α1 γυναικών τα δύο τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα ήταν και αναπτυξιακός προπονητής στο σύλλογό μας τα τελευταία τρία χρόνια.

Στον παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους συλλόγους του ΑΟ Μαρκόπουλου, ΓΣ Κορωπίου, ΑΟ Βάρης και ΑΟ Λαγονησίου σε αναπτυξιακά και γυναικεία τμήματα, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίρισης και έχει αγωνιστεί ως αθλητής στον Φιλαθλητικό Λαρίσης, ΑΟ Κηφισιάς, Έσπερο Καλλιθέας, ΑΟ Βάρης και ΓΣ Ηλιούπολης.

Η κυρία Λυκογιάννη έχοντας διατελέσει προπονήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης τα τελευταία 9 έτη με ανόδους από την τοπική κατηγορία ως την Α1 και με επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα θα συνεχίσει να είναι στην οργάνωση των τμημάτων του συλλόγου μας ως τεχνικός σύμβουλος.

Ευχαριστούμε και τους δύο για την μέχρι τώρα προσφορά τους στον σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και στις ομάδες τους.

3 σχόλια

  • Comment Link Osiakyria Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 21:21 posted by Osiakyria

    Εκει στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης να προσέχετε!!!Υπάρχει μαύρη τρύπα και όποια αθλήτρια πέσει μέσα στην μαύρη αυτή τρύπα ως δια μαγείας θα μεταβαίνει σε παραθαλλασια περιοχή για να παίξει βόλλευ!!
    Απίστευτα αυτά που γίνονται .Απίστευτα...
    Θα μείνει χωρίς αθλήτριες ο σύλλογος αυτός και θα βάλουμε φωτοστέφανο και δαφνοστέφανα σε άλλον σύλλογο.
    Μπράβο και ξανά μπράβο.

  • Comment Link καλουδης Θεοδωρος Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 19:37 posted by καλουδης Θεοδωρος

    Εσυ να λες πια εισαι και μην πετας σποντες.Κρυβεσαι απο την ανωνυμια.

  • Comment Link elenaki Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 10:49 posted by elenaki

    Πανε και αυτοι τελος.Ως τεχνικη διευθηντρια θα αμείβεται?Γιατι λενε για κατι υπολοιπα οι παικτριες.Για να δουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ